Hinnasto henkilöautoille ja pienille pakettiautoille 2018

Ulkopesut:

1. "Peruspesu" Esipesu+Päältäpesu käsin aidolla lampaanvilla/mikrokuitupesukintaalla ja laadukkaalla shampoolla+Kuivaus pehmeillä mikrokuituliinoilla(Ulkopinta, ovi- ja luukkujen välit.) Kuivauksessa ei käytetä maalipintaa vahingoittavaa silikonilastaa tai säämiskää. alk. 25,- (Kesto n.30min.)

2. "Ylläpitopesu" (Esim. Kestopinnoitetuille, vahatuille tai sealantilla käsitellyille autoille tai muuten vaan lisäsuojaa ja kiiltoa autoonsa haluavalle) Esipesu+2BM Päältäpesu käsin aidolla lampaanvilla/mikrokuitupesukintaalla ja laadukkaalla shampoolla+Kuivaus pehmeillä mikrokuituliinoilla(Ulkopinta, ovi- ja luukkujen välit)+Spray Vaha/Sealant käsittely maalipinnalle (Lisää kiiltoa, hydrofobisuutta ja suojaa pintaa jopa ainoana suojatuotteena useita kuukausia.)+Tire Dressing renkaisiin alk. 50,- (Kesto n.1h.)

Maalipinnan käsittelyt:

 1. Vahaus/Sealant käsittely Sis. Huolellisen käsinpesun ulkoa (Myös ovi- ja luukkujen välit pestään)+Pien & lentoruosteen poiston tarvittaessa+Savestuksen(Savestuksen tarve arvioidaan tapauskohtaisesti)+Pintojen pyyhintä Bilt Hamber Cleanser-Fluidilla(Varmistetaan ettei maalipinnan ja suoja-aineen väliin jää kestoa heikentäviä rasvoja, vanhoja vahajäämiä yms.)+Laadukkaan maalipinnan suoja-aineen+Ulkoisten muoviosien hoitoaineen+Tire Dressing renkaisiin+Lasienpesu sisältä ja ulkoa alk. 70,-
 2. Optimum Gloss-Coat Keraaminen Kestopinnoite (Kesto n.2+v.) alk. 490,- (Sis. 1-Step Koneellisen kiillotuksen).
 3. Optimum Opti-Coat Pro Keraaminen Kestopinnoite (Takuu uudelle autolle 5v.) alk. 990,- (Sis. 1-Step Koneellisen kiillotuksen).
 4. Optimum Opti-Coat Pro Plus Keraaminen Kestopinnoite (Takuu uudelle autolle 7v.) alk. 1250,- (Sis. 1-Step Koneellisen kiillotuksen).

Maalipinnan koneellinen kiillotus sisältäen vaha/sealant käsittelyn (Lisähinnasta kestopinnoitus: Gloss-Coat, Opti-Coat Pro tai Opti-Coat Pro Plus):

-1-step Poistaa pienet maalipinnan virheet, hologrammit ja palauttaa kiillon sekä alkuperäisen värisävyn alk. 250,- (Kesto n.1 työpv.)

-2-step Poistaa n. 80-90% maalipinnan virheistä alk. 450,- (Kesto n.1-2 työpv.)

-3-step Poistaa n. 90-100% maalipinnan virheistä jotka ovat koneellisella kiillotuksella korjattavissa (Esim. Erittäin haalistuneet ja voimakkaasti pesunaarmuuntuneet autot) alk. 590,- (Kesto n.2-3 työpv.)

Sisätilojen puhdistukset:

1. Siivous (Sis. Ulkopesu käsin+Ovivälien pesu+Mattojenpesu+Imurointi+Lasienpesu sisältä ja ulkoa. alk. 80,-

2. Sisäpesu (Sis. "Siivous"+Pölyjen poisto+Muoviosien hoitoaine käsittely+Istuimien ja verhoiluiden pesu) alk. 150,-

Detailing paketit:

 1. Maalipinnan Vahaus/sealant käsittely+Siivous alk.150,-
 2. Uuden auton "Light Protection Detail" (Maalipinnan 1-step kiillotus+Vahaus/Sealant/Kestopinnoite käsittely+Siivous+Ulkoisten lasipintojen kestopinnoite käsittely+Vanteiden kestopinnoitus alk. 490,-
 3. Uuden auton "Full Protection Detail" (Maalipinnan 1-step kiillotus+Kestopinnoite käsittely+Siivous+Verhoiluiden ja muovipintojen suoja-aine käsittely+Ulkoisten lasipintojen kestopinnoite käsittely+Vanteiden kestopinnoitus(Myös takapuolelta)+Jarrusatuloiden pinnoitus alk. 890,-
 4. Kerro budjettisi ja mitä toivoisit autollesi tehtävän niin katsotaan käytettävälle summalle parhaiten sopiva paketti.(Esimerkiksi jos käytössäsi on 500€ ja haluat 2-step kiillotuksen ja siivouksen, voidaan tällöin katsoa kumpi sinulle on tärkeämpi, sisätilat vai maalipinta ja painottaa aikaa enemmän käytettäväksi toiseen).

Muut käsittelyt:

 • Nahkaosien hoitoainekäsittely alk. 50,
 • Hajunpoistokäsittely (Otsonointi) alk. 90,-/1vrk
 • Yksittäisen istuimen pesu alk. 25,-
 • Ulkoisten lasipintojen kestopinnoite käsittely:Tuulilasi+etusivulasit (Kesto n.2v.) (Sis. "Peruspesu") alk. 90,-
 • Moottoritilan pesu (Sis."Peruspesu") alk. 70,-
 • Yksittäisen syvän naarmun / parkkipaikkakolhun poisto lakkapinnasta (Sis. "Peruspesu") alk. 80,-
 • Kiveniskemien korjaus maalipinnasta (Sis."Peruspesu") Kysy tarjous!
 • Ajovalojen vesihionta, kiillotus ja suojaus kestopinnoitteella alk. 90,-/pari
 • Vanteiden pesu, puhdistus ja kestopinnoitus alk. 90,-/sarja
 • Mallimerkintöjen poisto (Esim.Tavaratilan kannesta) (Sis."Peruspesu") Kysy tarjous!

Halutessasi noudan autosi ja palautan sen käsittelyn jälkeen sovitusti.

Soita, laita viesti WhatsApp:issa, lähetä s-postia tai tule käymään ja kysy tarjous omasta autostasi.

Lopullinen hinta määräytyy aina työnkeston ja käsittelyn mukaan.

Kysy myös osissa maksua, mahdollisuus maksaa yli 500€ työt 2 tai 3 osassa. Ensimmäinen erä maksetaan autoa noutaessa ja loput laskut annetaan mukaan tai lähetetään s-postilla.

-Maksuvälineenä käy käteinen tai lasku-