Autopesula P.Hiltula Palvelut:

•Ulkopesut:

Säännöllinen pesu hoitaa autosi maalipintaa. Sis. Esipesu,(Tarvittaessa liuotinpesu, pien ja lentoruosteen poisto & vanteiden hapotus, kinnaspesu kahden ämpärin tekniikalla, ovenvälien- ja mattojen pesu)Käsinpesu shampoolla+ kuivauksen mikrokuituliinalla(ulkopinnat, ovien välit, ikkunat jne.)Pesun yhteydessä voin myös käsitellä maalipinnan Quick Detailerilla joka hoitaa maalipintaa, lisää kiiltoa ja maalipinnan hydrofobisuutta.

 •Maalipinnan hoito & suojaus käsittelyt:

Käytössäni ovat kaikki parhaimmat ja nykyaikaiset maalipinnan suojatuotteet: Luonnonvahat, hybridivahat, sealantit ja kestopinnoitteet. Soita, laita yht.ottolomakkeella viestiä tai tule käymään niin katsotaan juuri sinun autollesi sopiva ratkaisu.

Kiillotukset:

-Maalipinnan koneellinen kiillotus: Sis."Ulkopesu"+ Auton maalipinnan syväpuhdistus (Lentoruosteen & Pienpoisto+Savestus) & Koneellinen kiillotus & hologrammien sekä naarmujen poisto (vaaditaan yleensä 1-3 vaihetta).            Välttämätön haalistuneen tai naarmuisen maalipinnan elvyttämiseksi. Huom. Kiillotetulle pinnalle on aina laitettava jokin suojatuote: Vaha, Sealant tai Kestopinnoite!

Lasien kestopinnoitteet:

Sis."Ulkopesu"+ lasien ulkopintojen käsittely vettä, kuraa ja jäätä hylkivällä lasipinnoitteella.

Teen myös tehtaiden saastelaskeumien poistoja auton ulkopinnoilta, soita ja kysy lisää!
 

•Sisäpesut: Sis. "Ulkopesu" +ovenvälien pesu, sisältä imurointi, ikkunoiden pesu, pölyjen poisto, tekstiiliosien koneellinen märkäpesu, muovi- ja nahkaosien hoitoaine käsittely, kuivaus.

Teen myös pienempiä sisäpuhdistuksia, soita ja kysy lisää! 

 •Hajunpoistokäsittelyt: Sis."Ulkopesu"+ (Tarvittaessa sisäpesu)+auton sisätilojen otsonointi käsittely.

Moottoritilan pesut: Sis."Ulkopesu"+ Moottoritilan kevyen painepesun+muovihoitoaine käsittely & kuivaus.

•Paikkamaalaustyöt: Kiveniskemät, puskureiden parkkipaikka kolhut yms. Tuo autosi näytille niin katsotaan sopiva korjaustapa.

   Autopesula P. Hiltula haluaa olla korkeasta laadustaan tunnettu alallaan. Voit luottaa siihen että sovitut työt on tehty huolellisesti tullessasi noutamaan autoasi.